Obedové menu

  • Obedové menu podávame v pondelok – piatok od 11:00 do 15:00 v AZUL reštaurácii.
  • Cena obedového menu: od 7,95 €

Rozvoz obedového menu:

0915 950 500

Telefonické objednávky na rozvoz obedvého menu prijímame od 9:00.

O platbe kartou nás prosím informujte už pri objednávke.


Pondelok

29. apríl

A: Polievka petržlenová krémová, opekané krutóny1,3,7

B: Hovädzí vývar1,3

1: (8,45 €) Hovädzie líčka na červenom víne, zelerové pyré7

2: (7,95 €) Kurací rezeň v oštiepkovo zemiakovom cestíčku, chrumkavá cibuľka, varené zemiaky s maslom a pažítkou, čalamáda1,3,7,10

3: (Fit jedlo / 9,95 €) Bruschetta s tartarom z paradajok, čerstvej bazalky a šalotky s grilovaným hermelínom a jogurtovým dressingom posypaným citrónovou kôrou1,3,7

Utorok

30. apríl

A: Boršč7

B: Hovädzí vývar1,3

1: (7,95 €) Sviečková na smotane z bravčového karé s brusnicami, plátkom citróna a parenou knedľou1,3,7,9,10

2: (8,45 €) Kuracie Teriyaki kúsky s čili a sezamom, basmati ryža s mladou cibuľkou4,6,7,9,10,11

3: (Fit jedlo / 11,95 €) Grilovaný butterfish (maslová makrela) na krémovom bulgure s olomouckými syrčekmi, pečená koreňová zelenina s tekvicou a rozmarínom4,7

Streda

1. máj

Sviatok.

Obedové menu nevaríme.

Štvrtok

2. máj

A: Polievka hrachová so zeleninou a zemiakmi7

B: Hovädzí vývar1,3

1: (7,95 €) Smažený syr, petržlenové varené zemiaky s maslom, domáca tatárska omáčka1,3,7,10

2: (8,45 €) Holandský rezeň v mandľovej strúhanke, zemiakové pyré s parmenzánom, zelenina na kyslo1,3,7

3: (Fit jedlo / 8,95 €) Pečené vykostené kuracie stehno s olomouckými syrčekmi a hruškami, maslová ryža, grilovaná špargľa, Sous-Vide šampiňóny s citrónovým tymianom7

Piatok

3. máj

A: Polievka šošovicová s mäsom a kyslou kapustou7

B: Hovädzí vývar1,3

1: (8,45 €) Pečené bravčové rebrá na našom pive “BAŤAK”, pečené zemiaky s rascou1,6,7,10

2: (7,95 €) Kuracie soté s ryžou, posypané syrom, kapustový šalát1,3,6,7

3: (Fit jedlo / 9,95 €) Celozrnná tortilla plnená grilovanými kuracími prsiami, sladkým hráškom a jemne pikantnou fazuľou s dipom z vaječných žĺtkov, jogurtu a čerstvého avokáda, rukolový šalát s cherry paradajkami1,3,7

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich

Obedové menu na Váš e-mail.

Prihláste sa na odber a dostávajte obedové menu každý pondelok priamo na Váš e-mail.