Denné menu

 Otváracie hodiny:

  • pondelok – štvrtok: 11:00 – 23:00
  • piatok: 11:00 – 01:00
  • sobota: 17:00 – 01:00
  • nedeľa: 17:00 – 23:00

 Denné menu:

  • pondelok – piatok 11:00 – 14:00
  • Denné menu podávame od 11:00 do vypredania jednotlivých jedál, najneskôr však do 14:00.

 Cena:

  • 4,95 €

Pondelok

11. november

A: Frankfurtská s párkom 9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Španielsky vtáčik s ryžou 3,9,10

2: Bravčová roláda plnená klobásovou zmesou s varenými zemiakmi 1,3,7,9

3: Miešaný šalát s grilovaným kozím syrom a chutney z červenej cibuľky 7

4: Kurací “Cordon bleu” s pečenými zemiakmi 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1 €

Utorok

12. november

A: Fazuľová kyslá s údeným mäsom a mini langošom 1,3,7,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Kuracia saltimbocca (s proscuittom a šalviou), ryža 7,9

2: Plnená paprika v paradajkovej omáčke s knedľou 1,3,7,9

3: Domáce šišky s džemom a šľahačkou 1,3,7

4: Kurací “Cordon bleu” s pečenými zemiakmi 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1 €

Streda

13. november

A: Zeleninová krémová s krupicovými haluškami 1,3,7,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Kuracie prsia na kari s ryžou 7,9

2: Rukolový šalát s hovädzími rezančekmi a parmezánom 7

3: Talianske rizoto s čerstvými paradajkami a bazalkou 7

4: Kurací “Cordon bleu” s pečenými zemiakmi 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1 €

Štvrtok

14. november

A: Držková so zemiakmi

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Kuracie medailóniky na grilovanej zelenine a ryži

2: Konfitované hovädzie lýtko so zemiakovou kašou a restovanou cibuľkou 7,9

3: Pestrý miešaný šalát s pečeným filetom zo pstruha 4

4: Kurací “Cordon bleu” s pečenými zemiakmi 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1 €

Piatok

15. november

A: Slovenská rajčinová so syrom 7

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Pečená ¼ kačice s domácou knedľou a červenou kapustou 1,3,7,9

2: Ostriež nílsky na bylinkovom masle so zelerovou kašou 4,7,9

3: Smotanové penne s kuracím mäsom, brokolicou a šampiňónmi 1,3,7,9

4: Kurací “Cordon bleu” s pečenými zemiakmi 1,3,7

Doplnková príloha: Miešaný šalát s uhorkou, paprikou, paradajkou a červenou cibuľkou 100g/1 €

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich