Obedové menu

  • Obedové menu podávame v pondelok – piatok od 11:00 do 15:00 v AZUL reštaurácii.
  • Cena obedového menu: od 7,95 €

Rozvoz obedového menu:

0915 950 500

Telefonické objednávky na rozvoz obedvého menu prijímame od 9:00.

O platbe kartou nás prosím informujte už pri objednávke.


Pondelok

27. november

A: Silná hovädzia mäsová polievka s julienne zeleninou, vňaťou a štipkou kajenskej chilli papriky9

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Cheeseburger z austrálskeho chuck rollu s kyslou uhorkou, írskym cheddarom, najemno nasekaným ľadovým šalátom, paradajkou, červenou cibuľou a ochutenou majonézou, hranolky1,3,7,10

2: (7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (7,95 €) Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša1,3,7

4: (SomFIT / 11,45 €) Losos s makadamovo-koriandrovou kôrou a grilovanou zeleninou4,8

Utorok

28. november

A: Hrachová s pečenou klobáskou1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkoui1,3,9

1: (8,45 €) Kuracie soté s cuketovými plackami a varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou

2: (7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (8,45 €) Špagety aglio olio e peperoncino s parmezánom a cherry paradajkami1,3,7

4: (SomFIT / 9,45 €) Morčacie medailóniky na kuskusovom rizote s opečenou schwarzwaldskou šunkou, zlatou nivou a strúhanou cuketou, rukola, cherry paradajky1,7

Streda

29. november

A: Cuketová krémová7,9

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Segedínsky guláš s parenou knedľou1,3,7,10

2: (7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (7,95 €) Domáce moravské koláče s makom a vlašskými orechmi plnené slivkovým lekvárom a tvarohom so škoricou1,3,7,8

4: (SomFIT / 8,95 €) Pečené vykostené kuracie stehno s olomouckými syrčekmi a hruškami, maslová ryža, grilovaná špargľa, Sous-Vide šampiňóny s citrónovým tymianom7

Štvrtok

30. november

A: Krúpková so zeleninou1,9

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) “Partizán” bravčový steak (z bravčovej panenky na smotanových haluškách) s viedenskou cibuľkou a demi glace omáčkou1,3,7

2: (7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (8,45 €) Hubové rizoto s rukolou a parmezánom7

4: (SomFIT / 9,45 €) Hovädzí EYE ROUND (falošná sviečková) Sous-Vide s batátovými hranolkami a chutney z avokáda, vlašských orechov a borievkového džemu, mesclun šalát7,8

Piatok

1. december

A: Držková s chlebom1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Kurací černohor posypaný syrom, podávaný s opekanými zemiakmi na masle a domácou tatárskou omáčkou1,3,7,10

2: (7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s hranolkami, citrónom a brusnicami1,3,7

3: (7,95 €) Francúzske zemiaky s kyslou uhorkou3,7

4: (SomFIT / 10,95 €) Srnčí chrbát s dvojfarebnou maslovou tarhoňou, restované kešu orechy na masle, pečená koreňová zelenina, šalátik z mikro byliniek1,3,7,8,9

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich

Obedové menu na Váš e-mail.

Prihláste sa na odber a dostávajte obedové menu každý pondelok priamo na Váš e-mail.