Denné menu

 Otváracie hodiny:

  • pondelok – štvrtok: 11:00 – 23:00
  • piatok: 11:00 – 01:00
  • sobota: 17:00 – 01:00
  • nedeľa: 17:00 – 23:00

 Denné menu:

  • pondelok – piatok 11:00 – 14:00
  • Denné menu podávame od 11:00 do vypredania jednotlivých jedál, najneskôr však do 14:00.

 Cena:

  • 4,95 €

Pondelok

20. január

A: Hrášková krémová 7,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Kurací steak na anglickej zelenine, ryža 7,9

2: Koložvárska kapusta s varenými zemiakmi 3,7

3: Zelený šalát s cherry rajčinkami, parmezánom a pizza chlebom 1,7

4: Kurací prírodný „Cordon bleu“ so zemiakovou kašou a mrkvovým šalátom 7

Doplnková príloha: Mrkvový šalát s pomarančom a jablkom 100g/0,80€

Utorok

21. január

A: Krúpková s klobáskou 1,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Ragú z diviny a bravčovej panenky na sladko, žemľové knedle 1,3,7,9

2: Dusené kuracie stehná na rozmaríne, šťuchané zemiaky 7,9

3: Špagety s bazalkovým pestom a cherry rajčinkami 1,3,7

4: Kurací prírodný „Cordon bleu“ so zemiakovou kašou a mrkvovým šalátom 7

Doplnková príloha: Mrkvový šalát s pomarančom a jablkom 100g/0,80€

Streda

22. január

A: Čínska ostro-kyslá 1,4,6,7,9,14

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Maďarský guláš s knedľou 1,3,7,9

2: Marinovaný chrumkavý bôčik s petržlenovými zemiakmi 7,9

3: Citrónové palacinky s tvarohovo-smotanovou penou 1,3,7

4: Kurací prírodný „Cordon bleu“ so zemiakovou kašou a mrkvovým šalátom 7

Doplnková príloha: Mrkvový šalát s pomarančom a jablkom 100g/0,80€

Štvrtok

23. január

A: Cícerová so zeleninou 9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Bylinková palacinka plnená kuracími prsiami na smotane so zeleninou a šampiňónmi 1,3,7,9

2: Tekvicový prívarok s bravčovým ragú a chlebom 1,3,7,9

3: Pizza „Šunková s kukuricou a šampiňónmi“ 1,7

4: Kurací prírodný „Cordon bleu“ so zemiakovou kašou a mrkvovým šalátom 7

Doplnková príloha: Mrkvový šalát s pomarančom a jablkom 100g/0,80€

Piatok

24. január

A: Tatranská cesnaková so syrom a opečenou šunkou 1,3,7,9

B: Hovädzí vývar 1,3,9

1: Pečené kurča plnené gaštanovou plnkou, ryža 1,3,7

2: Grilovaná treska na bylinkách s cviklovo-zemiakovým pyré 4,7

3: Pestrý zeleninový šalát s pošírovaným bravčovým karé na bylinkách

4: Kurací prírodný „Cordon bleu“ so zemiakovou kašou a mrkvovým šalátom 7

Doplnková príloha: Mrkvový šalát s pomarančom a jablkom 100g/0,80€

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich