Obedové menu

  • Obedové menu podávame v pondelok – piatok od 11:00 do 15:00 v AZUL reštaurácii.
  • Cena obedového menu: od 7,95 €

Rozvoz obedového menu:

0915 950 500

Telefonické objednávky na rozvoz obedvého menu prijímame od 9:00.

O platbe kartou nás prosím informujte už pri objednávke.


Pondelok

19. február

A: Cícerová so zeleninou9

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) “Partizán” kurací steak (kurací steak na smotanových haluškách) s viedenskou cibuľkou a demi glace omáčkou1,3,7

2: (8,95 €) Cestoviny Puttanesca (pasírované paradajky, kapary, olivy, cesnak, čili, vňať), rukola, parmezánové hobliny1,3,7

3: (SomFIT / 9,45 €) Mix restovanej koreňovej zeleniny s baby špenátom a šampiňónmi, cherry paradajky, udon cestovina s pečenými pistáciami a tuniakom vo vlastnej šťave, stratené vajíčko1,3,4,8

4: (Stála ponuka / 7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň so zemiakmi a čalamádou1,3,7

Utorok

20. február

A: Pórková so slaninkou a krutónmi1,3,7,9

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Hovädzí plzenský guláš so špeclami doplnený kápiou, zelerom a vareným vajíčkom1,3,7

2: (8,45 €) Tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami, cuketou a hráškom6,7

3: (SomFIT /9,95 €) Grilovaný losos, posypaný drvenými nepraženými pistáciami s maslovou zemiakovou kašou, cviklový šalát s jablkom a mrkvou4,7,8,9

4: (Stála ponuka / 7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s púčenými zemiakmi a čalamádou1,3,7

Streda

21. február

A: Fazuľová na kyslo s kôprom7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Ragú z panenskej sviečkovej, restovaných šampiňónov, vapeur hráškom v chrumkavej zemiakovej placke, posypané syrom, čalamáda1,3,6,7,10

2: (8,45 €) Žemľovka z vianočky s tvarohom, škoricovými jablkami, zapečeným orechovým snehom a čerstvým ovocím1,3,7,8

3: (SomFIT / 10,95 €) Kačacie prsia Sous-Vide s pečenými zemiakmi s rímskou rascou, šalát z červenej šošovice, čerstvej zeleniny a zeleného jablka7

4: (Stála ponuka / 7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s pečenými zemiakmi a čalamádou1,3,7

Štvrtok

22. február

A: Melencová s hríbmi1,3,7

B: Kurací vývar so zeleninou, rezancami a petržlenovou vňaťkou1,3,9

1: (8,95 €) Hovädzie na chrenovej omáčke s knedľou1,3,7,9

2: (8,95 €) Vyprážaný karfiol s maslovými zemiakmi a tatárskou omáčkou1,3,7

3: (SomFIT / 10,45 €) Bravčová panenská sviečkovica Sous-Vide, pyré z batáty zemiakov, zeleninová miska (mrkva, uhorka, reďkovka, kaleráb) s avokádom a pečenými slnečnicovými jadrami7,8

4: (Stála ponuka / 7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s varenými zemiakmi a čalamádou1,3,7

Piatok

23. február

A: Cesnaková krémová s bylinkovými krutónmi1,3,7

B: Silný kurací vývar so zeleninou a rezancami1,3,9

1: (8,95 €) Kurací černohor posypaný syrom, podávaný s opekanými zemiakmi na masle a domácou tatárskou omáčkou1,3,7,10

2: (8,45 €) Zeleninové fusilli (cestovina), cuketa, hrášok, brokolica, rukola, parmezán, hubové a bazalkové pesto1,3,7

3: (SomFIT / 10,45 €) Tekvicové rizoto z kuskusu, restované morčacie prsia, fazuľové lusky v schwarzwaldskej šunke zapečené s nivou, cviklový šalát s jablkom a citrónom7,10

4: (Stála ponuka / 7,95 €) Fritovaný bravčový rezeň s opekanými zemiakmi a čalamádou1,3,7

Zoznam alergénov

1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich

Obedové menu na Váš e-mail.

Prihláste sa na odber a dostávajte obedové menu každý pondelok priamo na Váš e-mail.