Menu
- Otváracie hodiny:
- Pondelok: zatvorené
- Utorok: 17:00 – 22:00
- Streda: 17:00 – 22:00
- Štvrtok: 17:00 – 22:00
- Piatok: 17:00 – 00:00
- Sobota: 17:00 – 00:00
- Nedeľa: zatvorené
Rozvoz piva, jedla a obedového menu:
0915 950 500
250 g (cesto, hrubá morská soľ, extra panenský olivový olej)1
650 g / 950 g (smotanový základ, mozzarella, kuracie prsia marinované v kyslej smotane, niva , šampiňóny, kukurica , oregano)1,7
650 g / 950 g (paradajkový základ, mozzarella, saláma, šampiňóny, olivy, modrý syr, jalapeňos, oregano)1,7
540 g / 730 g (paradajkový základ, mozzarella, pikantná zmes z bravčovej panenky, červená cibuľa, kukurica, oregano)1,7
520 g / 830 g (paradajkový základ, mozzarella, šunka, kukurica, oregano)1,7
540 g / 790 g (paradajkový základ, mozzarella, klobása, oravská slanina, cibuľa, vajce, čili, oregano)1,7
Zoznam alergénov
1. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich / 2. kôrovce a výrobky z nich / 3. vajcia a výrobky z nich / 4. ryby a výrobky z nich / 5. arašidy a výrobky z nich / 6. sójové zrná a výrobky z nich / 7. mlieko a výrobky z neho / 8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queensladské orechy) a výrobky z nich / 9. zeler a výrobky z neho / 10. horčica a výrobky z nej / 11. sezamové semená a výrobky z nich / 12. oxid diričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2 / 13. vlčí bôb a výrobky z neho / 14. makkýše a výrobky z nich
Obedové menu
Okrem bežného menu À la carte podávame v našej pivárni i obedové menu. Vždy od pondelka do piatku, medzi 11:00 a 15:00, alebo do vypredania jednotlivých jedál.
Cena obedového menu je od 8,45 €.
Rezervácia
Plánujete návštevu našej pivárne? Rezervujte si stôl vopred.
Stôl si môžete rezervovať na telefónnom čísle 0915 950 500 (recepcia Hotel AZUL) alebo prostredníctvom online formulára po kliknutí na tlačidlo rezervovať.
Online rezervácia je nezáväzná. O dostupnosti vás budeme informovať telefonicky alebo e-mailom. Rezerváciu vykonajte minimálne 24 hodín vopred. Víkendové rezervácie prijímame do piatka 12:00.
Prosíme Vás o korektné vyplnenie telefónneho čísla, na ktoré Vás budeme spätne informovať o dostupnosti.